#966 Multiple cycle crashes after install/reboot


  • Rejected

    , last edited by Jarvis

    Reproduction steps & Actual result:

    Just installed CRASHED, and automatically came to run and again crashed, and several cycle crashes until the GUI shield icon stopped appearing in the task bar, only 1 avp.exe remained running... lots of dumps...

    I've rebooted the system and still the same behavior, will send all the traces and dumps, this build can't remain running on my system more than 30 seconds and automatically crashes again and again, I even have no time select any setting in the GUI because it crashes again...

    System Settings

    Operating system: Win 10, x64

    System: AMD Athlon II X3 450 @ 3'20Gh, 8GB RAM DDR3, AMD Radeon HD 5670, SSD Samsung pro 850 256GB

    Product: KTS

    Product Version: 20.0.0.+

    Language: en-US

    Product Logs: https://cloud.qainfo.ru/s/2J6ZoPKD3lpHjrJ

  • , last edited by Helios_07

    Windows 10 64-bit, Version 1809

    KTS 20.0.9.933 de app + drv verifier enabled

    Since it seems to be the same problem,  gui crashes a few seconds after it starts.

    Traces+dumps: https://cloud.qainfo.ru/s/DKCcY3f08QijC5B

  • duplicated. Now is fixed, so we'll wait for new build.
  • @helios_07 said in Multiple cycle crashes after install/reboot:

    same problem, 

    Hello! Your traces leads to the same problem. It's already fixed in dev branch.



Looks like your connection to Beta Testing was lost, please wait while we try to reconnect.