#936 TAM analysis taking long and getting unresponsive the system...


  • Rejected

    , last edited by Jarvis

    Reproduction steps:

    1.- Installed KTS2020 b20.0.7.895.

    2.- Updated and reboot the system.

    3.- I clicked in [Enable] button in TAM settings.

    Actual result:

    My system got very unresponsive and slow, don't know it changed the priority of the analysis, but I even had to Pause Protection, and even though it consuming high CPU- Opening windows and applications takes long, even opening Windows Task Manager. I even can't finish the analysis and enable it.

    When I clicked in Stop TAM analysis it takes long and after that I got dumps...

    Screen-shots: https://cloud.qainfo.ru/apps/gallery/s/MM8jEUunAq5rlS1#

    Expected Result:

    This behaviour in TAM analysis was not there in previous RC.

    I will try to collect traces during TAM analysis later when not using the system... 

    System Settings

    Operating system: Win 10, x64

    System: AMD Athlon II X3 450 @ 3'20Gh, 8GB RAM DDR3, AMD Radeon HD 5670, SSD Samsung pro 850 256GB

    Product: KTS

    Product Version: 20.0.0.+

    Language: en-US

    Product Logs: https://cloud.qainfo.ru/s/I71Tez8AzJLRXj7



  • UI is not initialized within timeout, diag dump was taken. as designed.


  • The issue is not the GUI dump, but the slowness my system became during the long time TAM analysis that took in my system (more than 5 hours), this behaviour was not there in previous KTS2020 RC...



Looks like your connection to Beta Testing was lost, please wait while we try to reconnect.