#469 Product can not load (keep crashing) after installation


  • Rejected

    [2018] Titanium BT
    , last edited by Jarvis

    Reproduction steps:

    intsall build 454 on chinese language windows10 OS

    Actual result:

    after installation finished, product fail to start. even its gui luckily show up, it will crash after a second.

    Expected Result:

    product srtart successfully and work without crash.

    Similar issue as https://bug.kaspersky.com/issues/5796 and https://bug.kaspersky.com/issues/5787

    After installation, product can not load. Can be reproduced using build 454. While firstly discovered in buils 418.

    My experiments indicate that this issue only occur under Simplified Chinese language windows OS.

    I tried chinese language windows10 RS1 and RS4, it is reprouced. Switch to english language windows10 RS1, Not reproduced.

    I again upload multiple dumps and traces as well as GSI6 report.widnows10 2016 LTSB x64 & KTS2020.0.0.454 zh-cnHope you can fix the problem as soon as possible.

    https://cloud.qainfo.ru/s/zOCUBjMSWxTDeby

    I first try upload to dump server, but at the moment it is unavailable, I do not know if my upload is successful at dump server. So i upload again to owncloud.

    System Settings

    Operating system: Win 10, x64

    System: whatever

    Product: KTS

    Product Version: 20.0.0.454

    Language: en-US

    Product Logs: https://cloud.qainfo.ru/s/zOCUBjMSWxTDeby



  • dublicate

  • Kaspersky Lab

    @xzz123 said in Product can not load \(keep crashing\) after installation:

    Similar issue as https://bug.kaspersky.com/issues/5796 and https://bug.kaspersky.com/issues/5787

    Hello! 

    Yes, it's the same problem. I've added your info about chinese and english OS to the previous issue.



Looks like your connection to Beta Testing was lost, please wait while we try to reconnect.