KAV\KIS\KTS\KFA\KS\KSOS: 21.3.4.202


  • No auto update to this new build from 21.3.2.142?

  • I installed over old version :) 

  • @nexon said in KAV\\KIS\\KTS\\KFA\\KS\\KSOS: 21\.2\.4\.202:

    Hi,MR2??? Are you sure? Not MR3?

    Fixed

  • , last edited by harlan4096

    I just installed this build over the previous one, since no auto update... and very unstable, in few minutes I got 4 or 5 GUI crashes (dumps)...

  • Hello! 

    Sorry to say that, but this build got lots of small GUI bugs, like progress bar's background missing, some round icons are cutted. This bugs can be reproduced only in 201 build, and they are already fixed. 

    Please keep in mind this info, when decide to report bug or not. 

     

  • It is interesting that in the last hours and since late yesterday I stopped to get GUI crashes...

  • And yesterday started again to get KTS GUI crashes + dumps undecided

  • And today even worse: KTS2021 MR3 beta GUI does not start... only avp.exe service is running, I've rebooted the system once for now and still the same yell

  • Please add quic and http/3 it won't connect with kaspersky running but does  when it's closed "both avp.exe and avpui.exe"!

  • @harlan4096 said in KAV\\KIS\\KTS\\KFA\\KS\\KSOS: 21\.3\.4\.202:

    And today even worse: KTS2021 MR3 beta GUI does not start... only avp.exe service is running, I've rebooted the system once for now and still the same yell

    did you got windows update before this problem? 

  • Hum I don't think so, I got new W10 updates only 2 days ago...

    Anyway I finally uninstalled this beta build of MR3 because no GUI, waiting for the new build!

  • @abdulhkeem said in KAV\\KIS\\KTS\\KFA\\KS\\KSOS: 21\.3\.4\.202:

    Please add quic and http/3 it won't connect with kaspersky running but does  when it's closed "both avp.exe and avpui.exe"!

    hello! Can you give more info about your problem? 

  • @harlan4096, ok. in Russian branch we got message that after new win10 update GUI doesn't start...

  • Thanks, I started to get the issue some days before lasts/recent (this week) W10 updates...

  • , last edited by abdulhkeem

    i have firefox nightly and stable configured to use http/3 protocol and when kaspersky total security is running i can't seem to get http3 connection working but it deos after exiting kaspersky, link of http3 test page:

    https://quic.nginx.org/

    i press F12 to show developer tools, network tab then add the protocol calumn to see if it did work!

    PS.

    it is mentioned on following link:

    https://support.kaspersky.com/KIS/2018/en-US/85549.htm

    F3 search for:

    Encrypted connections scan limitations

    "Kaspersky Internet Security prevents data exchange over the QUIC protocol. Browsers use a standard transport protocol (TLS or SSL) regardless of whether or not support for the QUIC protocol is enabled in the browser."

  • @abdulhkeem said in KAV\\KIS\\KTS\\KFA\\KS\\KSOS: 21\.3\.4\.202:

    "Kaspersky Internet Security prevents data exchange over the QUIC protocol. Browsers use a standard transport protocol (TLS or SSL) regardless of whether or not support for the QUIC protocol is enabled in the browser."

    I sent this info to my colleague. Thx!

  • Thanks.


Locked

Looks like your connection to Beta Testing was lost, please wait while we try to reconnect.