#1942 No connection if FW is enabled


  • Rejected

    , last edited by Jarvis

    Reproduction steps:

    No special steps to reproduce, just install, update signatures, reboot the system and open a browser or a mail pop client...

    Actual result:

    I can't surf with any browser: FF, Chrome, Edge, Brave nor check my POP email account with PopPeeper

    If I disable FireWall module, then I can connect...

    System Settings

    Operating system: Win 10, x64

    System: AMD Athlon II X3 450 3,2 Ghz + 8 GB RAM + 2 SSDs: Samsumg Pro + Crucial MX300

    Product: KTS

    Product Version: 21.0.0.+

    Language: en-US

    Product Logs: https://cloud.qainfo.ru/s/2N4rGrNlHfJBP2x

  • , last edited by harlan4096

    Update: I think just found the issues and it is fixed now, it seems the issue was because I had about 3 obsolete (expired date) Kaspersky entries in Windows Certificates repository -> in Trusted Publishers tab, They were from 2015, 2017 and 2018, I removed them all manually, re enabled FireWall component and no more issues surfing with browsers, I also reboot the system and it seems that workaround is working...

    Don't know which build installed those obsolete entries in Certificates, if previous one or this one... but I don't know why those 3 expired entries were there, of course I did not run in this system such obsolete versions K2015, K2017 & K2017 undecided

  • Can not repro.


Looks like your connection to Beta Testing was lost, please wait while we try to reconnect.