#1739 When opening a web page, the cpu of the avp process is very high.


  • Information provided

    , last edited by Jarvis

    Reproduction steps:

    I have recorded a video to describe this problem: https://cloud.qainfo.ru/s/4SsCwCKuqnydXqX

    Actual result:

    The cpu occupancy of the avp process has experienced significant fluctuations.

    Expected Result:

    The cpu occupancy of the avp process has a small fluctuation.

    System Settings

    Operating system: Win 10, x64

    System: Intel Core i7 4790k, Western Digital 2T black disk

    Product: KIS

    Product Version: 21.0.25.907

    Language: zh-CN

    Product Logs: https://cloud.qainfo.ru/s/s6mjmT9MP2b2H5h

  • Hello! I've checked it on release-type build, there is no big fluctuations in CPU usage. Can you turn off all verifies and try to collect xperf traces ? Also, please, if you want to collect our traces you need to switch them, then restart product. Developers very often need traces from product start - it shows a lot of info about situation, not only moment when problem occurred. Thanks!
  • @jarvis said in When opening a web page, the cpu of the avp process is very high\.:

    Hello! I've checked it on release-type build, there is no big fluctuations in CPU usage. Can you turn off all verifies and try to collect xperf traces ? Also, please, if you want to collect our traces you need to switch them, then restart product. Developers very often need traces from product start - it shows a lot of info about situation, not only moment when problem occurred. Thanks!

    Hello, I have installed the method you mentioned to re-collect trace and xperf, the two files are too large, I uploaded to other network disk, download address: https://c-t.work/s/5a6a7b87d1a647.



Looks like your connection to Beta Testing was lost, please wait while we try to reconnect.